25 Mar 2020

E-Kitap Yazarak Para Kazanma


Teknoloji ile beraber hayatımıza giren girişimcilik birçok farklı iş fikrinin de ortaya çıkmasına neden olmuştur. Daha önce yapılmamış bir proje fikri ile hayatınızın geri kalanını refah ve zengin olarak geçirebilirsiniz. E-Kitap Yazarak Para Kazanma sizleri elbette zengin etmez. Ancak; ek gelir ya da pasif gelir kazanma konusundaki ihtiyaçlarınıza çözüm olabilir. E-Kitap olarak adlandırılan şey; başta bilgisayar olmak üzer tablet ve akıllı telefonlar üzerinde okunabilen dijital kitaplardır. Dijital kitaplar günümüzde her alanda olabilmekte. Belirli bir uzmanlık gerektiren alanlarda hazırlanabildiği gibi öykü, roman, denemelerin de e-kitap şeklinde piyasaya sürüldüğünü söyleyebiliriz.

E-Kitap yazma konusunda tecrübeniz hiç olmayabilir. Bu gibi durumlarda deneme olarak sunulan E-Kitapları indirerek okuyabilir, yazım tarz ve türleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bazı kitaplar birkaç saat içerisinde hazırlanabilirken bazı kitapların hazırlığı aylarca sürebilir. Özellikle roman ve hikaye yazmaya niyetliyseniz bu süreç 1 yıla kadar sürmektedir. E-Kitap yazımını Microsoft Word kullanarak yapabilirsiniz. 

E-Kitap Yazarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Öncelikle yazılan her e-kitabın para kazanmayacağını bilmeniz gerekiyor. Bazen yazdığınız e-kitapların hiçbirisi satılmayacak. Bu durumda yaptığınız masrafların ve harcadığınız zamanın boşa gideceğini düşünebilirsiniz. Ancak; yazacağınız her dijital kitap size deneyim ve farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.
E-Kitapların fiyatı ise verdiği bilgi ve içeriğe göre değişiklik göstermektedir. Minimum 5 TL’den başlayıp 50 TL, 75 TL, 100 TL hatta 200 TL’ye e-kitap satılmaktadır. Örneğin 50 TL’ye satışa çıkardığınız bir e-kitap’da gideriniz sadece uygulama mağazasının kesintisi olacaktır. Basılı bir gideriniz olmadığından dolayı tüm kazanç hanenize kar olacaktır. 50 TL’den satışa çıkardığınız bir e-kitap günde 1 tane bile satsa sizlere aylık 1,500 TL rahat bir şekilde kazandıracaktır.


Uzmanlık sahibi olmadığınız bir alanda asla e-kitap yazmamanızı öneriyoruz. Bazı yazarların 20 hatta 30 adet E-Kitap yazdığını görebilirsiniz. Ancak bunlar içerisinde hiçbirinin satış yapmadığını da göreceksiniz. E-Kitap Yazarak Para Kazanma konusunda azimli bir çalışma yüksek gelir etmeniz için gereken olan kapıyı sizlere açacaktır.

Etiketler: evde para kazanma, ek iş fırsatları, e-kitap yazarak para kazanma, kitap yazarak para kazanma



Önceki paylaşım; Finansal Fair Play Nedir?
E-Kitap Yazarak Para Kazanma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder