6 Şub 2021

Az Sermaye ile Yapılabilecek 10 Kazançlı Yeni İş Fikirleri 2023

Az Sermaye ile Yapılabilecek 10 Kazançlı Yeni İş Fikirleri 2021 listesini oluştururken neredeyse evinizin salonuna  kadar  gelecek olan Lokmacı değil, gerçekten karlı işleri toplayıp sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen makalemizi sonuna kadar okuyun. Kim bilir belki de zengin olmak için size en uygun iş fikrini okumuş olursunuz.


Kendi işinizin patronu olma fikri özellikle bu dönemde ekonomik sıkıntılardan uzaklaşmaya çalışan veya yeni bir iş için " yeni iş fikirlerini  " değerlendirmek isteyen onlarca insan olabiliyor. Bu makalemizde size tam 10 yeni iş fikrini kısa ve anlaşılabilir şekilde anlatmaya çalışacağız. Buradaki iş fikirlerinin bir çoğu gerekli alet ve edevatları aldıktan sonra hemen başlayabileceğiniz şekilde, bazıları ise gerekli eğitim ve bilgisel olarak donanım sahibi olduktan sonra isterseniz başlayabilirsiniz.


1

Yatırım Yapmak - Yatırımcı Olmak


Maliyeti ve kazancı bakımından ilk sıramızda Spa Merkezi yer alıyor. Tabii bu Spa Merkezi için deneyim ve bilgi olmazsa olmazımız. Bu yüzden işini iyi yapan bir masör bulmalı ya da siz masörlük eğitimi almalısınız. Özellikle İstanbul'daki şu stresli ve hastalıklı dönemde herkes rahatlamak istiyor.

Markanıza yakışır açılış kampanyaları, aylık-yıllık paket promosyonları ile insanlara markanızı tanıtabilir ve duyurabilirsiniz.

 

2

Kişisel Antrenörlük


Kişisel Antrenörlük yapmak aslında birden daha fazla kazanç elde etmenin en iyi yollarından birisidir. Bir kişisel antrenör hem kendi iş yerini açabilir,  iş yerindeki müşterilerine özel antrenörlük yapabilir,  iş yeri dışında kişisel antrenörlük hizmeti verebilirsiniz. 

Müşterilerin istekleri doğrultusunda; onlara eğitim verebilecek bilgiye ve deneyime sahip olduktan sonra kişisel antrenör olmanız gerekmektedir.


3

Salep Yetiştirmek



Soğuk günlerimizin vazgeçilmez lezzeti Salep. Çiftçilik alanında yeni iş fikirleri arayan, hem lezzetli hemde faydalarını say say bitiremediğimiz salep. Sadece kış aylarının  gözdesi değil artık yaz aylarının da dondurma alanında gözdesi olmaya başlıyor. 

Tarım Bakanlığının’da verdiği teşvik paketleri ile gözümüze çarpıyor.  Bakanlığın desteği ile pazarınızı oluşturabilir ve inanılmaz kazançlar elde edebilirsin


4

Doğum ve Bebek Fotoğrafçılığı


Sosyal medyanın, İnstagram’ın etkisini gün geçtikçe arttığını görebiliyoruz. Özellikle İnstagram sektöründe parlayan; ailelerin doğan çocuklarının  o anki hallerini ölümsüzleştirmek isteyen aileler Bebek Fotoğrafçılığına büyük istihdam sağladı. Tabi her şeyden önce isminizi İnstagram’da duyurmanız gerekmekte. Ama unutmayalım ki en iyi reklam türü kulaktan kulağa’dır. Yani sizin çektiğiniz fotoğraflar, aileler ile temaslar bizzat sizin referansınız olacaktır. 



5

Solucan Gübresi Üretim Tesisi Yapmak



Az Sermaye ile Yapılabilecek 10 Kazançlı Yeni İş Fikirleri 2021 Yılının gözdesi hala Solucan Gübresidir. Çünkü tarımsal olarak nimetleri bitmiyor. Özellikle tarım yapılan toprağı yenileyerek ilk günkü verimi alabilme, hakta arttırabilme imkanı sağlıyor. 

Az Sermaye ile Yapılabilecek  bu iş için tek demirbaş solucan’dır. Yaklaşık 150 bin Kırmızı Kaliforniya solucanı ile  başlamadığımızı düşünürsek bu solucanlar için 40 m2 kapalı alan ve 7 m2 ’lik reaktörün yetebildiği görebilmekteyiz. Böylece her 3 ayda ikiye katlanan solucan sayısı ile çok büyük paralar kazanabilme fırsatı kazanabiliyorsunuz.

150 Bin Kırmızı Kaliforniya  solucanı ile başlamak gözünüzü korkutuyor olabilir. 150 Bin Solucan almak yerine hobi olarak düşünerek önce 1000 adet ile başlayabilirsiniz. Ama çiftçi ve tarımsal ürünler ile ilgileniyorsanız toprağınızı canlandırmak, yenilemek için Solucan Gübresi birebir yöntemdir  


6

Mantar Yetiştiriciliği


Kolay ve hızlıca büyüyen mantarlar üreticisinin her zaman mutlu etmektedir. Son zamanlarda Mantar Yetiştiriciliğine artış artsa’da bu artış çoğunlukla  Kültür Mantarına gitmiştir. İşte tam bu yüzden hangi mantarı yetiştireceğinize karar vermeniz gerekiyor. 

Çünkü Kültür Mantarı yetiştiriciliğini yapan onlarca rakip varken İstiridye Mantar Yetiştiriciliği   yapan çok daha az.  Bu yüzdende İstiridye Mantar Yetiştirmeniz sizi diğer onlarca mantar yetiştiren insanlar arasından ayıracaktır. 


7

Oto Çekici - Oto Kurtarıcısı Olmak


Oto Çekiciliğini de listeye aldık çünkü artan araba sayısı ile birlikte arzalanacak araba sayısı da aynı oranla artacaktır. Yalnız bu iş için gerekli belgeler maalesef biraz pahallı olduğunu söylemek istiyorum. Bunun yanı sıra en az 1 çekici araç masrafını da unutmamak gerekiyor

2021 yılı içerisinde ikinci el çekici almak için minimum 100.000 TL ödemeniz gerekiyor. Yalnız çevreniz genişse, polis ve oto tamircilerle’de bir bağlantınız varsa çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Özellikle Google Ads’ye vereceğiniz reklamlar ile dudak uçurtan paralar kazanabiliyorsunuz. 


8

Yaşam Koçu Olmak



Hayatımızın 3. bir göz tarafından yönetilmesi , en azından yönlendirilmesine çoğu zaman ihtiyaç duyuyoruz. İşte tam burada bu işi profesyonelce yaptıkları için Az Sermaye ile Yapılabilecek 10 Kazançlı Yeni İş Fikirleri 2021 listesine aldık. 

Ve bu işi yapmak için herhangi bir üniversite okumanıza da  gerek yoktur. Elbette insanların hayatlarını yönlendirirken  almanız gerek Sertifikalar var, eğitim sertifikası veren bir işletmeden sertifikayı alarak para kazanmaya başlayabilirsin. İstersen online olarak, istersen de ufak bir ofis tutarak hizmet vermeye başlayabilirsin. Yalnızca rekabetin çok olduğunu hatırlatmak isterim. Bu yüzden gerçekten iyi bir çevreye veya referanslara ihtiyacınız olacaktır.  


9

Yatırım Yapmak - Yatırımcı Olmak 


Yatırım yapmak- yatırımcı olmak aslında her şeyin temelinde vardır. Herhangi bir işin başlama düşüncesinden faaliyete geçtiğimiz anda aslında bir yatırım yapmış oluruz. Tabii onlarca yatırım seçenekleri bizi karşılıyor olsa da her yatırımcının amacı para kazanmaktır.

Yatırım yapmak için minimum veya maksimum bütçe söz konusu değildir. Sizin keyfiniz ve isteğiniz doğrultuda istediğiniz kadar yatırım yapabilirsiniz. Kısacası ister 1 TL ile ister 1 Milyon TL ile yatırım yapabilirsiniz. Tabii önce kendinizi bu konuda eğitmeniz gerekmekte. Youtube’da  onlarca eğitim videosu çeken akademisyen ve bu işin erbapları var. Öğrenme konusunda bir sorun yaşamayacaksınız. 


10

Gezen Tavuk Yumurtası


 Gezen Tavuk Yumurtaları her geçen gün önemi ve fiyatı artmaktadır. Neden mi ? Çünkü şehirde yaşayanların  yükünü karşılamaya çalışan tavukçular doğallığı bir kenara bırakıp toplumun ihtiyacı olan yumurtaları sağlamak için tavukları hapsetmiş ve üretim makinesi gibi kullanmaktadır. Haliyle hareket edemeyip, önüne gelen fabrikasyon yemlerini yiyen tavuklarda  hem tat olarak lezzetsiz, hemde sağlık durumunun ne olduğunu bilmediğimiz yemlerle yumurtladıkları için güvensizlik veriyor. 

Bu yüzden ana besin maddemiz olan yumurtanın değeri her geçen gün artmaktadır. Tavuklarınızı sağlıklı büyütüp, çiftliğinizi kurduğunuzda tek yapmanız bir toptancı bulmak.  Biraz daha zahmet edip şehirden müşteri bulduğunuzda kar marjınız haliyle çok daha artıp "iyi ki bunu yapıyorum" diyeceksiniz. Unutmayın ki en iyi reklam "dedikodu’dur."  Siz kalitenizi gösterin, insanlar satın alsın. 


 Az Sermaye ile Yapılabilecek 10 Kazançlı Yeni İş Fikirleri 2021  listesini de bitirmiş olduk, ama  iş fikirlerinin bittiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Geleceğin Mesleklerini  Öğrenmek İçin Buraya Tıklayın.


En azından  yeni iş fikirleri hakkında  bilgi sahibi olur ve kim bilir geleceğe önderlik eden bir mesleğiniz bile olabilir.





Az Sermaye ile Yapılabilecek 10 Kazançlı Yeni İş Fikirleri 2021


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder